100% Csajoknak :))

Csak Csajoknak!Fiúk: Ha beléptek mehet is kifele ez nem nektek valók!

Meghívók
Ha azt szeretnénk, hogy mindenki eljöjjön, a szervezkedés előtt érdemes egy rövid felmérést készíteni, hogy mindenki ráér-e a tervezett időpontban, majd két- esetleg másfél héttel előbb kiküldeni a meghívókat, hogy mindenki ennek megfelelően tudja alakítani a programját. Az egészen egyszerű, minimalista, kézzel készített meghívók is tökéletesek lesznek erre az alkalomra, sőt így egy kis egyediséget és humort is csempészhetünk az invitációba. A fagyi alakú meghívók például egyből felidézik az igazi nyári kerti partik hangulatát.


Dekoráció
A nyári bulik dekorációjának elkészítése a legegyszerűbb, hisz vagy tematikusan vagy eklektikusan dekorálunk, a siker garantált, ha mindezt ízléssel tesszük. A vízparti bulik esetében a tengerészmintás zászlócskákból álló girland lehet a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás. A romantikus hangulat megteremtéséhez csak egy tucat virágra és gyertyára lesz szükségünk. Nyugodtan vegyük elő a karácsonyi izzósort és díszítsük fel vele a kertet, sőt a már nem használt befőttesüvegekből remek mécsestartókat gyárthatunk. Ha nagyon ki akarunk tenni magunkért, akár a dekorációval egyező ruhaszalvétát is gyárthatunk rövid idő alatt, ha értünk a varráshoz.


Ültetés
Ha igazán komolyan vesszük a szervezkedést és személyre szólóak akarunk lenni, ültetőkártyákat is készítsünk, így nyilvánvaló lesz, hogy kinek, hol a helye. Egy bevágott parafadugóba tett szépen írt cetli is megteszi, ám dekoratívabb megoldásokat is kitalálhatunk, mint például a virágsziromra írt vagy tűzött név. A vízparti bulik esetében a palackposta jellegű ültetőkártya igazán találó lehet.


Pohár
Ha nincs elegendő azonos poharunk bátran használjunk inkább pár kisebb befőttesüveget az italok szervírozásakor.
A befőttesüveg másik nagy előnye, hogy ha a tetején apró lyukat vágva átvezetjük rajta a szívószálat, a bogarak sem tudnak belerepülni az italba. Persze erre remek és egyszerű megoldást kínálhat a pohár tetejére tett muffinpapír is. Az alátétet sem kell túlbonyolítani, eredeti megoldás lehet pár nagyobb levél (például lapu) bevetése.


Pohár dekoráció
A poharakat is izgalmasabbá és bohókásabbá tehetjük pár egyperces trükk segítségével, ami mégis fantasztikus hangulatot tud kelteni. Készíthetünk pillangókat a szívószálra, vagy esernyőket a nyársak végére, sőt a muffinpapírból virágokat is gyárthatunk.


Nassolnivaló tálalása
Ha több feltétet, magvakat vagy apróbb gyümölcsöket is kínálunk, akkor a gyerekkorunkból ismerős origami ,,sótartó" remek új funkciót nyerhet. Igazi hűsítő finomság a fagyis kanállal gömb formájúra igazított, behűtött gyümölcs, mely garantáltan a vendégeink kedvence lesz. Ha kevés lenne a tálalóedény otthon, a buli előtti napokban barkácsoljunk össze párat kisebb farönkökből.


Rágcsálnivaló tálalása
A sós rágcsálnivalókat is tálalhatjuk ízlésesen és hangyamentesen, ha egy virágcserepet új funkcióval ruházunk fel. Ha nincs otthon elég tál, egy tiszta kaspóalátét is ötletes megoldásnak bizonyulhat. A különböző szószokat és mártogatósokat ne üvegestől tegyük ki, hanem apró kínálótálakban, esetleg csöppnyi befőttesüvegeben.

Hideg üdítő
Hogy ne kelljen folyton a konyhai hűtőszekrényhez futkosni a jégkockával teli vödrök és dézsák remek megoldásnak bizonyulhatnak, sőt még mutatósak is. Az elegánsabb partikon egy nagyobb üvegedényt töltsünk fel jégkockával.


Gyakorlati dolgok

Vannak azonban olyan apróságok, amelyeket nem árt, ha nem felejtünk el. Az egyik ilyen fontos dolog, ami igazán megkeserítheti a jónak induló bulit is: a rovarok, főként a szúnyogok. A barkácsüzletekben és hipermarketekben kapható rovarűzős kerti fáklyák nemcsak díszvilágításnak jók. A feltámadó szél esetén röpülő papírtányérok és szalvéták ellenszere lehet a filléres trükk: pár szép kő, melyeket mókásan ,,tálaljunk". Az asztalterítő helyben maradásáért pedig igen egyszerű trükköt, egy nehezéket vessünk be. A terítő sarkára varrjunk fel erősen egy gombot, majd a horgász- és hobbiboltokban kapható ólomsúlyokat vonjuk be ruhaanyaggal és a végére varrjunk fel egy kis hurkot, amivel a gombra tudjuk akasztani.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 10
Heti: 86
Havi: 366
Össz.: 51 270

Látogatottság növelés
Oldal: Kerti Party
100% Csajoknak :)) - © 2008 - 2018 - nikihivatalosweboldala.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »