Hozzávalók:
Elkészítés:
A vajat a csokoládéval együtt, állandó keverés mellett felolvasztjuk. Az edényt lehúzzuk a tűzről, majd a felolvadt masszához hozzáadjuk a csipet sót, a cukrot és a vaníliáscukrot.
A tojásokat egymás után bele keverjük, majd az egészet átöntjük egy edénybe. Utána beleszórjuk a lisztet a kakaóval, majd a legvégén a durvára tört diót.
Egy kb. 28 x 23 cm-es forma alját kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntötjük a masszát és elsimítjuk. Alulról a második sínen, 180 fokon és kb. 30 percig kell sütni. Ha elkészült, kivesszük a sütőből és a formában hagyva, egy rácson, kb. 15 percig hűlni hagyjuk. Ezután kiszedjük a formából.
A mázhoz felolvasztjuk a csokoládét a 7 kanál tejszínnel, majd ezzel a sűrű krémmel vonjuk be a süteményt. Egy óra hosszára a hűtőbe tesszük és készen is van.