100% Csajoknak :))

Csak Csajoknak!Fiúk: Ha beléptek mehet is kifele ez nem nektek valók!

Mínusz egy nadrágméret

 

 

Feladatsor

2x50

Ugrókötél

2x20

Ugrás súlyzóval

2x20

Görkorcsolya

3x20

Húzás hátra

2x20

Bicikli fekvőtámaszban

2x20

Kitörés súlyzóval

3x10

Csúszás székről

1x10

Kitartás

2x20

Emelés oldalhelyzetből

5x20

Hasizom-erősítés

Ugrókötél

Állj zárt állásba. Kezedben legyen ugrókötél, karodat kissé hajlítsd be. Kis szökdelésekkel hajtsd a kötelet előre. Eleinte egy hajtás ideje alatt kettőt szökdelj, majd egy hajtás alatt csak egyet. Ügyelj arra, hogy mindig lábujjhegyre érkezz.

 

Ugrás súlyzóval

Vegyél a kezeidbe súlyzókat. Állj terpeszállásba. A súlyzókat emeld hajlított könyökkel közel a válladhoz. Ugorj terpeszállásba, ugyanakkor emeld a súlyzókat magastartásba. Ugorj vissza zárt állásba, a súlyzót pedig engedd le a válladhoz.

 

Görkorcsolya

Állj terpeszbe. Bal lábad legyen hátul, jobb lábad elöl. Dőlj előre, úgy, hogy bal kezed nyújtva elérje a talajt. Jobb karodat tartsd hajlítva a tested mellett, könyöködet húzd hátra. Végezz gyors láb- és karcserét, mintha korcsolyáznál. A megadott ismétlésszám a teljes, lábcserés mozdulatsorra vonatkozik.

 

Húzás hátra

Állj zárt állásba. Lendítsd mindkét karodat a magasba, ugyanakkor a bal lábadat hátra. Ebben a helyzetben végezz egyszerre karhúzásokat és lábemeléseket. Térj vissza a kiinduló helyzetbe. A gyakorlatot a megadott ismétlésszámmal mindkét oldalra végezd el.

 

Bicikli fekvőtámaszban

Ereszkedj mellső fekvőtámaszba. Kezed legyen vállszélességben, bal térdedet húzd fel a mellkasodhoz a két kezed közé. Egy lendülettel cserélj lábtartást. Ismételd a gyakorlatot enyhe, rugózó csípőmozdulattal.

 

Kitörés súlyzóval.

Állj zárt állásba, kezeidbe vegyél súlyzót. Bal lábaddal lépj ki, ugyanakkor a súlyzókat emeld derékmagasságba, könyöködet hátrahúzva. Térj vissza kiinduló helyzetbe, majd ismételd meg lábcserével is a mozdulatot.

 

Csúszás székről

Ülj le egy szék szélére, nyújtsd előre a lábadat, a talpad érintkezzen a talajjal. Fogd meg az ülőkét mindkét oldalon. Emelkedj el a széktől, és csúsztasd le magad a szék előtt úgy, hogy közben a bal lábadat nyújtva tartsd a levegőben, a talajjal párhuzamosan. Ne tedd le a popsidat a földre. Lassan csússz vissza a székre. A csúszásokat ismételd lábcserével is.

 

Kitartás

Feküdj hanyatt nyújtott lábbal, karjaidat tartsd nyújtva magad mellett a földön. Emeld lassan fel a fejed és a nyakad, illetve a lapockáidat a földről, ezzel egy időben pedig a lábadat és a karodat is emeld meg néhány centire. Tartsd meg a pozíciót öt másodpercig.

 

Emelés oldalhelyzetből

Feküdj az oldaladra, és támaszkodj az alkarodra. Emeld a csípődet és a karodat a plafon felé. Vállad, csípőd, lábad legyen egy vonalban. Ereszkedj vissza. A gyakorlatot a megadott ismétlésszámmal a másik oldalra is végezd el.

 

Hasizom-erősítés

Feküdj hanyatt a talajon, kezeidet tedd tarkóra, lábaidat nyújtsd ki. Lassan emeld meg fejedet, nyakadat, majd lapockádat is, ügyelve arra, hogy kezeddel ne húzd a fejedet, csupán tartsd azt egyenesen. Álladat ne tedd a mellkasodra. Végezz folyamatosan hasprés-mozdulatokat.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 15
Heti: 13
Havi: 390
Össz.: 60 164

Látogatottság növelés
Oldal: minusz egy nadragméret
100% Csajoknak :)) - © 2008 - 2019 - nikihivatalosweboldala.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »