100% Csajoknak :))

Csak Csajoknak!Fiúk: Ha beléptek mehet is kifele ez nem nektek valók!

Modern idők egyik újszerű hozománya, hogy szinte minden lelkes kisfiú (de újabban egyre több lány is) tűzoltó, orvos, kommandós vagy épp focista helyett „ha nagy lesz” - DJ akar lenni.

Az újkor ünnepelt „Rocksztárjai” ezen igencsak trendi foglalkozást űző személyek - a Lemezlovasok / Disc Jockey-k. Kívülről nézve persze izgalmas misztikum övezi körbe őket, ám közelebbről megvizsgálva ez is „csak egy szakma”, amely persze sokkal többről szól, mint beesni a tömegek elé felállított pultba, majd feltenni pár kedvenc lemezt.


Már a legelején két fontos döntés előtt áll a lelkes próbálkozó:


1. Hobbi szinten akarja űzni, vagy komoly célokat tűz ki maga elé, életviteléül választja ezt a szakmát.

2. Valamely „underground”, előremutató stílus felé (dnb, trance, electro, techno…) mozdul vagy megelégszik az ismert és jól bevált retro, funky, rnb vagy sláger dance-house műfajával.


A hobbi dj ugye megelégszik az otthoni számítógépes kevergetéssel és házibulikkal, míg a profizmusát tökéletesíteni akaró ifjú titán az alábbiakra kell, hogy koncentráljon:


Számos különböző buliba látogatni, figyelni a már befutott, jelentősebb lemezlovászokat, ki mit hogyan és miért csinál, vizuálisan tanulni és tapasztalni Minél többet kommunikálni a rutinos partyarcokkal, képbe kerülni mik az igényeik, figyelni a véleményükre Megfelelő technika pl. DJ-s és hangvágó szoftverek, DJ lejátszók és keverőpult, fejhallgató, lemezestáska beszerzése

Szükséges zenék, válogatások megvétele online áruázakból vagy az utcai lemezboltokból

Szakmai dj-képző tanfolyamon résztvenni, megtanulni a szakma alapjait (hasonlóan a jogosítvány beszerzéséhez), vagy épp egy rutinos DJ-től magánórákat venni

Odafigyelni a hatályos lemezlovas tevékenységet szabályozó szigorú új törvényekre (mp3/audio cd használat, dj szövetségi tagság…)

A további érvényesüléshez szükséges lépések, mint a saját weboldal létrehozása, szakmai kapcsolatépítés, önpromóció elsajátítása, nameg a zeneszerkesztés alapjaiba való belemerülés…

Dj Szövetség weboldala:

http://www.djszovetseg.hu


Információszerzéshez 2 magyar és 2 külföldi portál:

http://www.soundhead.hu

http://www.antropos.hu


http://www.djmag.com

http://www.houseplanet.dj


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 10
Heti: 43
Havi: 323
Össz.: 51 227

Látogatottság növelés
Oldal: Az Én kedvencem ami remélem sikerülni fog:Dj hogyan kezdjük el
100% Csajoknak :)) - © 2008 - 2018 - nikihivatalosweboldala.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »