100% Csajoknak :))

Csak Csajoknak!Fiúk: Ha beléptek mehet is kifele ez nem nektek valók!

Vadócka
(Wild Child)

 Amerikában élő, rettenetesen elkényeztetett Poppy Moore (Emma Roberts) lázadó magatartásával kiharcolta, hogy apja elküldje őt egy angliai bentlakásos iskolába, hogy tiszteletet, és jó modort tanuljon.

Poppy nehezen alkalmazkodik, illeszkedik be az új környezetbe. Kis idő elteltével azonban barátokra lel, és kitalálják, csak akkor szabadulhat erről a szörnyű helyről, ha kirúgatja magát az  iskolából. Elkezdődik a hadjárat, a lányok mindent elkövetnek a cél elérésének érdekében. Poppy azonban felfigyel az igazgatónő fiára, aki csak indokolattlanul néha - néha feltűnik a színen. A tervben az is benne szerepel, hogy megkell környékeznie a fiút, ezzel is segítve a kirúgás esélyeit. Poppy azonban beleszeret a fiúba. Egy illetéktelen által írt e-mail felkavarja a kedélyeket, minden veszni látszik, de van fény az alagút végén alapon, ügyesen kimászik belőle főszereplőnk.

 


                       

Az 50 első randi
(50 First Dates)Hanry Roth éppen egy gyorsbüfében reggelizik, amikor meglát egy gyönyörű lányt, Lucy-t.
Hanry odamegy hozzá, megismerkednek és szinte egymásba szeretnek. Másnapra megbeszélnek egy randit, ugyan ott, ugyan ebben az időben. Mindketten megjelennek, csak az a bibi, hogy Lucy-nek baj van az emlékezőtehetségével. Ami a nap folyamán történik vele, azt másnapra elfelejti, ugyanis autóbalesetet szenvedett. Hanry azonban nem adja fel, minden délelőtt meghódítja a büfében Lucy-t, délután elcsattan az "első csók", és másnap kezdődik minden előről.Csajok háborúja
(Bride Wars) 

Két kis lány, Emma, és Liv (Anne Hathaway, Kate Hudson) kiskorukban már arról álmodoztak, hogy ha felnőnek, hol, és mikor szeretnének majd esküdni. Telik, múlik az idő, a két kis lány lassan felnő. Liv, és Emma is megtalálta az igazit, eljött a házasság ideje. A két leendő menyasszony együtt mennek a legelőkelőbb, legfelkapottabb esküvőszervezőhöz, lefoglalják a Plaza Hotelt júniusra. Mindketten örülnek, szervezik az esküvőt. Később derül ki, hogy az időpontot elírták, és mindkettejüknek ugyan akkor, ugyanott lesz a házasságkötésük. Megegyeznek, hogy egyikőjük lemond az álmáról, és máshol esküszik majd meg. Mivel ez egyiküknek sem ment, kitör hát a háború. Liv többek között szabotálja Emma táncóráit, Emma pedig felhizlalja Liv-t, hogy ne férjen bele a a drága menyasszonyi ruhájába. A két, gyermek kori barát teljesen egymás ellen fordul. Eljön az esküvő napja, Liv egy plusz csínyt is bevetett, de ez már túl sok volt, kitör a botrány az esküvő kellős közepén, haj tépés, mi egy más.
Egy boltkóros naplója
(Confessions of a Shopaholic)


Rebecca Bloomwood (Ishla Fisher) egy nem mindennapi riporter. Annyi extra van benne, hogy ő egy megszállott boltkóros. Nem múlik el nap, hogy ne vegyen új cipőt, kabátot, vagy akármit. Ennek meg is lesz a következménye, 9000$-os tartozást halmoz fel, a hitelkártyáin a hitelkeretet eléri. Nincs más tenni, új munkahely után kell nézni, hogy az adósságát rendezhesse. Meg is találja, bár nem zökkenőmentes a beilleszkedés.Ugyanakkor belép az "anonym boltkórosok klubbjába", ahol a "betegségét" próbálja leküzdeni. Az új főnökébe szerelmes lesz, belép a képbe a konkurencia is. Kezdődik a kalamajka...Alkonyat

Szereplők:Bella és Edward


Szörnyek az űrlények ellen


 

Angyalok és démonok

Angyalok és Démonok

 

Excsajok szelleme