100% Csajoknak :))

Csak Csajoknak!Fiúk: Ha beléptek mehet is kifele ez nem nektek valók!

Mi, nők szinte kivétel nélkül szeretünk vásárolni, ezt mindenki tudja. De ez vajon miért van így?

Mert megérdemeljük!
A mai világban egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nekünk, nőknek túlságosan könnyű dolgunk lenne, hiszen nem árt, ha van jól fizető munkánk, ahol a szakmai tudásunk miatt értékelnek. Ezen kívül jó háziasszonyoknak, az ágyban szex istennőknek, gondoskodó anyukáknak, tisztességes feleségeknek, megértő barátnőknek kell lennünk és még sorolhatnánk, mennyi mindenben kell helytállnunk, és ez nem egyszerű. Természetes, hogy úgy érezzük, ezért megérdemlünk egy kis jutalmat. Vásárlás közben nemcsak a szép új dolgok okozta örömben részesülünk, hanem ki is kapcsolódunk, és elfelejtjük a napi gondokat.

Mert nincs egy rongyunk se
Ezt általában akkor szoktunk mondani, ha új helyre megyünk vagy különleges alkalmakkor. Ilyenkor szeretünk új ruhába bújni, mert a régi már nem tűnik annyira vadítónak. A legújabb darabok egyik ismérve, hogy szebbnek látjuk magunkat benne. És szebbek is leszünk, mert az, hogy jól érezzük magunkat, magabiztosságot ad.

Mert jó program
A lányok nem csak mosdóba járnak együtt, hanem vásárolni is. Pár jó barátnő, rengetek szép ruha, próbafülkék, jól hangzik, nem? Ruhákat próbálgatni, nézelődni, közben problémáinkat kibeszélni igenis jó dolog, még ha a pasik nem is értik ezt meg. Még ha végül nem is veszünk semmit, akkor is jó szórakozás, felpróbálhatunk szokatlan darabokat, gyűjthetünk ajándékötleteket és mindeközben jót beszélgetünk.

Mert feldob
A nők többsége, a férfiakkal ellentétben nem kizárólag azért vásárol, mert valóban szüksége van valamire. Hanem, olykor azért mert így próbál valami hiányt kompenzálni, például rossz a párkapcsolata, vagy egyáltalán nincs is neki, munkahelyi gondjai vannak vagy egyszerűen csak unatkozik. Persze pár új darabtól nem oldódnak meg a problémák, de mindenesetre jó érzéssel tölt el, szükségünk van rá, mint a férfiaknak egy jó focimeccsre.

Vásárolni jó, ez tény, de azért ne essünk túlzásba, csak azt vegyük meg, ami valóban tetszik és hordani is fogjuk. És csak annyit költsünk, amennyi tényleg belefér.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 10
Heti: 48
Havi: 328
Össz.: 51 232

Látogatottság növelés
Oldal: Egyik kedvenc hobbink nekünk lányoknak:vásárlás és miért?
100% Csajoknak :)) - © 2008 - 2018 - nikihivatalosweboldala.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »