100% Csajoknak :))

Csak Csajoknak!Fiúk: Ha beléptek mehet is kifele ez nem nektek valók!

Egyes férfiak prédaként tekintenek a nőkre. Sajnos minden nap hallani minimum egy olyan esetről, ahol egy férfi bántalmaz egy nőt, és ezek csupán azok az esetek, amelyek napvilágra kerülnek. Fontosnak tartjuk, hogy adjunk pár önvédelmi tanácsot, hogy a következő támadó ne érje el célját.
Gyenge pontok
Első dolog, amit tudatosítanod kell, hogy mindenkinek van gyenge pontja, még akkor is, ha esetleg kétszer akkora nálad. Ilyen gyenge pontok a férfiakon az ágyék, és egyéb lágy részek. Ha az ujjaiddal a torkába szúrsz vagy a szemébe, nem lesz ideje, sem ereje tovább a markában tartani, és elmenekülhetsz. Hasonlóan jó védekezés, ha körmeiddel megsérted az arcát. Ilyenkor biztosan oda fog kapni, és elenged téged.
Azt se felejtsd el, hogy ne csak védekezz egy ilyen helyzetben, hanem nyugodtan üss vissza, és ne félj fájdalmat okozni a támadónak. Először maradj nyugodt, majd egy váratlan pillanatban „támadj”.
 
 
Lásd a támadód!
A támadók pontosan tudják, hogy miként is tudnak a legkönnyebben elkapni. Ha hátulról is támad, neked valahogy szemtől szembe kell vele kerülnöd, mert csak így tudod megvédeni magad. Ha a földre kerülsz, akkor a lehető leggyorsabban próbálj meg felállni. Próbálj tudatosan esni, hogy elkerüld a fej- és gerincsérüléseket.
Szakértők szerint gázspray-t vagy egyéb önvédelmi eszközöket magadnál tartani nem érdemes. Egyrészt nem is lesz időd elővenni a táskádból, másrészt lehetséges, hogy a támadó kiveszi a kezedből, és ellened használja. Azonban, ha a táskád elég nagyot tud ütni, akkor nyugodtan suhints oda neki vele.
 
 
Szabad sikítani
A táska arra is jó, hogy védd magad, hiszen az is a célod, hogy minél kevesebb sérüléssel úszd meg a támadást. Ha nincs táskád, akkor a kezeddel formálhatsz X-alakot, és így védheted a tested.
Ha a támadó az értékeidet akarja, dobd el őket, és amíg azokra koncentrál, fuss el, amilyen gyorsan csak tudsz. Ne próbálj meg elbújni, mert csapdába kerülhetsz, és nem lesz menekülési útvonalad. A hangod se fogd vissza, kiabálj ahogy csak tudsz, hátha pont arra jár valaki. Ez még a támadót is visszariaszthatja a további bántalmazástól, mert fél, hogy valaki meghallja.
 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 10
Heti: 68
Havi: 348
Össz.: 51 252

Látogatottság növelés
Oldal: FONTOS:VÉDD MAGAD! ezzel:
100% Csajoknak :)) - © 2008 - 2018 - nikihivatalosweboldala.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »